Macci & Tresoro creations

Nieuwe Macci designs op komst!

Aan al onze Macci matchers,

We kunnen met plezier aankondigen dat er voor alle drie de Macci lijnen nieuwe ontwerpen uitkomen.
Zoals u waarschijnlijk weet, is een van de bepalende kenmerken van het merk de mogelijkheid om verschillende oorbellen uit dezelfde lijn asymmetrisch te combineren. Deze speciale feature geeft u de mogelijkheid om verschillende lengtes en vormen te combineren, terwijl u in de stijl van uw favoriete Macci blijft.

De nieuwe toevoegingen aan de lijnen, die in september uitkomen, zullen allemaal naadloos aansluiten op de bestaande modellen, zodat ook deze kunnen worden gecombineerd met andere modellen.

Zowel de Sigma lijn als de Fiji lijn verwachten 2 nieuwe ontwerpen, terwijl we voor de Eclipse lijn er 1 zullen toevoegen. Maar spoiler alert…Het Eclipse ontwerp zal geen oorbel zijn! Voor het eerst hebben we een prachtige ketting die perfect past bij de Eclipse stijl en een geweldige aanvulling zal zijn op de lijn.

Dus blijf onze social media kanalen (@macci.jewelry) volgen voor teasers op de nieuwe toevoegingen voor je favoriete Macci lijn!

Geniet van je vakantie, blijf gezond en we kijken er naar uit om je binnenkort in de winkels van onze distributeurs te zien.

Macci

Interested in learning more about the Macci brand?

Misschien vind je dit ook interessant:
Scroll naar boven